hiemstra jop drostenkamp niet zomaar sluiten

“We gaan de jongerenontmoetingsplek (JOP) in Drostenkamp niet zomaar sluiten”, zegt wethouder Gosse Hiemstra van de gemeente Raalte in navolging van vragen van de VVD. Bij de JOP ligt de laatste tijd veel rommel en vorig weekend werden er twee platen vernield. “Zolang er geen sprake is van overlast voor omwonenden, en die zijn er bijna niet, gaan we de JOP niet weghalen.”

Als het aan de VVD in Raalte ligt, wordt de jongerenontmoetingsplek (JOP) in Drostenkamp nu direct weg. De partij, die al vanaf begin af aan tegen de plaatsing van de JOP was, is de in troep en vernielingen meer dan zat. “We willen niet langer belastinggeld verspillen aan reparatie”, zegt Alexander Kreule namens de fractie tegen het college.

De VVD wil graag van het college weten wat de kosten van de reparaties zijn en of het college het eens is met de partij dat de plaatsing geen goed idee was. Ook wil de partij weten of de kosten op de daders kan worden verhaald, wat het college heeft gedaan om handhaving en overlast zoveel mogelijk te beperken en of er afspraken met het Carmel College Salland zijn wat betreft de onderhoud.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.