heino in actie op toernooi excelsior31

Het eerste elftal van Heino neemt op donderdagavond 6 en zaterdag 8 augustus op sportpark De Koerbelt in Rijssen deel aan de tweede editie van het Fletcher TOP Toernooi. Heino is samen met titelverdediger SVZW, Quick’20, Dos’37, Berkum, TVC’28, Vroomshoopse Boys uitgenodigd door gastheer Excelsior’31. Naast de eer en een grote bokaal, krijgt de winnaar ook een, door hoofdsponsor Fletcher Hotel, beschikbaar gestelde prijs.

Het toernooi begint donderdagavond om 18.15 uur met de poulefase. Er wordt door ieder team twee wedstrijden van 45 minuten gespeeld. Zaterdag gaat het Fletcher Top Toernooi om 13.00 uur verder met de laatste poulewedstrijden van elk 30 minuten. Hierna wordt de stand opgemaakt en gaan de nummers 1 en 2 van de poule naar de kruisfinale van winnaarsronde en vervolgen de nummers 3 en 4 hun toernooi in de verliezerronde.

De voorgaande editie van het Fletcher Top Toernooi heeft uitgewezen dat het concept en het tijdstip waarop het toernooi plaatsvindt een perfecte match zijn. Aan de opzet, waarbij de nadruk ligt op het voetbal, is niet gesleuteld. De wedstrijden volgen elkaar snel op. Is er na het laatste fluitsignaal geen winnaar, dan zorgen de spectaculaire shoot-outs voor de beslissing.

Omdat het toernooi voor de meeste teams vroeg in de voorbereiding plaatsvindt, zullen er gretige en gemotiveerde spelers op het veld staan. Het Fletcher Top Toernooi is bij uitstek het toernooi waarbij de spelers hun visitekaartje af kunnen geven. Aan de trainer, die op zoek is naar zijn ideale basiself, maar ook aan het publiek.

Op beide dagen kun je als toeschouwer gratis genieten van topvoetbal uit de regio.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.