haarle maakt zich op voor dieksiepop

Haarle maakt zich op voor alweer de elfde editie van Dieksiepop. Het weiland van de familie Reimert aan de Haarlerveldweg 2a in Haarle ligt er nu nog vredig bij, maar over ongeveer twee weken, op zondag 19 juli, zal de akker weer vol staan met goedgemutste festivalgangers.

Het Haarlese festival, dat een begrip in de omgeving is, staat garant voor goede muziek en een fijne onbenullige sfeer tegen een heel zacht prijsje. Ook dit jaar heeft de organisatie van Dieksiepop weer veel moois voor haar bezoekers in petto. Midnight Motel en DJ baritone openen tegen het einde van de middag het festival. Beide acts komen uit de regio en hebben zich in diezelfde regio al merendeels bewezen. Midnight Motel met stevige no-nonsene rock en DJ Baritone met een mix van elektronische muziek en dansbare brittpop.

Small Time Crooks luidt rond 21.00 uur het begin van de avond in. Deze heren zijn graag geziene gasten bij de nu al legendarische kapsalon ‘Schorem haarsnijder en barbier’ in Rotterdam en dat is te zien en te horen aan hun uiterlijk en muzieksmaak. Verwacht semi-akoestische Rock ’n Roll van vier flink bebaarde gasten en je zit redelijk goed.

Daarna is het de beurt aan Paceshifters en Pene Corrida. Paceshifters kennen we natuurlijk als dé band uit Wijhe die als één van de weinige acts uit Nederland een festival heeft gedeeld met de Rolling Stones. Natuurlijk hadden ze voor dit legendarische optreden hun strepen al lang verdiend. Pene Corride is minder bekend. Dit komt waarschijnlijk omdat hun mix van Top 40-liedjes en Mexicaanse hardrock niet een veelvoorkomende is. De show van Pene Corrida belooft een spectaculaire te worden met een hoog schreeuw-along gehalte. De avond wordt afgesloten door de DJ act van The Dirty Daddy’s namelijk Oerknal DJ Show. Wie The Hot Stewards of daarna The Dirty Daddy’s ooit live heeft gezien, weet dat een DJ-set van deze gasten alleen maar feest kan worden.

Het terrein gaat om 16.00 open en de entree is 7 euro. Voor meer informatie kun je kijken op staging2.dieksiepop.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.