grootste talenten van nederland naar raalte

De aftrap van deze kraker zal om 19.00 uur zijn.

Toevalligerwijs komen beide landen elkaar ook tegen op het EK onder 19, aankomende zomer in Griekenland (6 – 19 juli). Op vrijdag 10 juli om 20.00 uur spelen beide landen ook tegen elkaar in hun tweede poulewedstrijd. De poule bestaat verder uit Rusland (tegenstander op 7 juli om 17.30 uur) en Spanje (tegenstander op 13 juli om 20.00 uur).

In het team van Wim van Zwam tegen Italië speelden destijds spelers die nu allemaal Eredivisie ervaring hebben of zelfs al in het buitenland spelen, zoals Marco Bizot (KRC Genk), Roly Bonevacia (Wellington Phoenix), Geoffrey Castillion (FC Universitatea Cluj), Lorenzo Ebicillio (FK Mordovia Saransk), Florian Jozefzoon (PSV), Ricardo van Rhijn (Ajax), Jerson Cabral (Willem II), Jordy Clasie (Feyenoord), Bart Schenkeveld (Heracles Almelo), Jeroen Zoet (PSV), Rajiv van la Parra (Wolverhampton Wanderers FC), Steve Berghuis (AZ), Davy Pröpper (Vitesse), Jeffrey Gouweleeuw (AZ), Ninos Gouriye (Excelsior), Charlton Vicento (Helmond Sport) en Bart Vriends (Go Ahead Eagles).

De selectie waarmee trainer Aron Winter naar Griekenland gaat bestaat uit Pelle van Amersfoort, Tarik Kada en Michel Vlap (Sc Heerenveen), Damon Mirani, Abdelhak Nouri, Terry Lartey Sanniez en Leeroy Owusu (Ajax), Laros Duarte, Augustine Loof, Yanick van Osch en Kenneth Paal (PSV), Julian Lelieveld (Vitesse), Joél Drommel (FC Twente), Bilal Ould-Chikh (Benfica), Issa Kallon (FC Utrecht), Frenkie de Jong (Willem II), Thomas Ouwejan (AZ) en Gervane Kastaneer (ADO Den Haag). Feyenoord wilde geen spelers afstaan voor dit toernooi en Ajax houdt Jairo Riedewald en Riechedly Bazoer thuis.

Ook het Duitse team beschikt over veel ervaren spelers, zoals Timo Werner en Timo Baumgartl (VfB Stuttgart), Jonathan Tah (Hamburger SV), Nadiem Amiri (1899 Hoffenheim), Leroy Sané (Schalke ’04 – scoorde afgelopen seizoen bij zijn debuut in de Champions League tegen Real Madrid), Devante Parker (1.FSV Mainz 05), Luca Waldschmidt (Eintracht Frankfurt) en Max Christiansen (FC Ingolstadt).

Vanaf aankomend seizoen zijn er vaste tarieven bij jeugdinterlands van de vertegenwoordigende elftallen. Kaarten kosten vijf euro voor een tribuneplaats, drie euro voor een staanplaats en bij een minimale afname van tien kaarten is er een groepsactie, waarbij kaarten slechts twee euro per persoon kosten. In augustus zal alle informatie over de kaartverkoop bekend worden gemaakt via dit kanaal en andere media.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.