groene ster voor eet tapperij bijsterbosch

Erik en Hannie van Eet Tapperij Bijsterbosch werden vorige week verrast met een unieke onderscheiding. Het bestuur van de Agrarische Belangenclub Welsum bekroonde hun met een groene ster. Die staat voor bijzondere waardering voor bewezen diensten.

Afgelopen jaren heeft Eet Tapperij Bijsterbosch haar keuken en medewerkers beschikbaar gesteld om een speciale kookworkshop voor culinaire agrariërs en buitenlui mogelijk te maken. De Agrarische Belangenclub waardeert deze gastvrijheid, want het is niet niks om zomaar je keuken met high tech apparatuur beschikbaar te stellen aan goedgemutste doch amateuristische koks die normaal gesproken liever een greep ter hand nemen dan een roerspaan. Een aantal agrariërs is gewend om op hun smartphone te kijken om te kijken of de robot de koeien al gemolken heeft, maar in de keuken moet je het echt zonder doen. Kortom een hele prestatie om het kookproces in goede banen te leiden en gerechten met smaak en finesse op tafel te serveren. Daarom heeft het bestuur gemeend een groene ster uit te reiken.

De groene ster is een predicaat dat geldt voor het leven. Dit om negatieve neveneffecten zoals bij de Michelin ster te voorkomen, bovendien deinzen wij er niet voor terug om een bekroning voor het leven te geven, aldus voorzitter Alfred Jansen. Erik en Hannie van Eet Tapperij Bijsterbosch waren blij verrast met de het verkrijgen van de groene ster. Tijdens de workshop viel het hun op hoe gedreven de agrariërs in de keuken waren om de maaltijden te bereiden, er werd prima samengewerkt en het eindresultaat was bijzonder smakelijk. Hannie er Erik bedanken de Agrarische Belangenclub Welsum voor het verkrijgen van de groene ster. Zij geven het predicaat een prominente plek in de Eet Tapperij, zodat de gasten kunnen zien dat ze hier aan het goede adres zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.