go challenge outdoorpark voor iedereen open

Individuen en gezinnen kunnen vanavond zaterdag ook terecht bij Go Challenge Outdoorpark in Heino. In de zomervakantie is het park iedere dag geopend. Tot voor kort was het park, gevestigd rondom recreatiemeer Het Jacobsgat, alleen toegankelijk voor groepen.

Het park is sinds 2009 geopend voor groepen en wordt druk bezocht door scholen, verenigingen en kinderfeestjes. Deze zomer kan iedereen kennis maken met een gevarieerd aanbod van activiteiten. Het doel is iedereen in de omgeving actief outdoor vermaak te bieden.

De activiteiten en het restaurant met terras zijn uitgebreid. Er is een minigolfbaan aangelegd, puzzeltochten en klimparcoursen uitgezet en er zijn extra kano’s aangeschaft. Iedere zondagmiddag kunnen kinderen er pony rijden.

Het park is dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De activiteiten starten vanaf 12.00 tot 16.00 uur. Bezoekers betalen per activiteit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.