Home / archiefcentraal / go challenge outdoorpark voor iedereen open

go challenge outdoorpark voor iedereen open

Individuen en gezinnen kunnen vanavond zaterdag ook terecht bij Go Challenge Outdoorpark in Heino. In de zomervakantie is het park iedere dag geopend. Tot voor kort was het park, gevestigd rondom recreatiemeer Het Jacobsgat, alleen toegankelijk voor groepen.

Het park is sinds 2009 geopend voor groepen en wordt druk bezocht door scholen, verenigingen en kinderfeestjes. Deze zomer kan iedereen kennis maken met een gevarieerd aanbod van activiteiten. Het doel is iedereen in de omgeving actief outdoor vermaak te bieden.

De activiteiten en het restaurant met terras zijn uitgebreid. Er is een minigolfbaan aangelegd, puzzeltochten en klimparcoursen uitgezet en er zijn extra kano’s aangeschaft. Iedere zondagmiddag kunnen kinderen er pony rijden.

Het park is dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De activiteiten starten vanaf 12.00 tot 16.00 uur. Bezoekers betalen per activiteit.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.