geef je op voor trekkerslep stoppelhaene

Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor de trekkerslepwedstrijd tijdens de Stöppelhaene. Dit jaar is de Stöppelhaenewedstrijd weer voor iedereen toegankelijk. Je moet natuurlijk wel minimaal 16 jaar en in bezit van een trekkerrijbewijs zijn.

Er wordt gestreden in verschillende klassen variërend van 2600 kg tot 11000 kg. Zowel in standaard- als sportklassen, zullen de tractoren aan de start verschijnen. Er wordt gesleept volgens het Stöppelhaene-reglement en de organisatie raadt dan ook iedereen aan dit goed door te nemen zodat de trekker en bestuurder aan alle regels voldoen.

De trekkerslep wordt georganiseerd door Stichting Trekkerslep Stöppelhaene en wordt traditioneel gehouden op de Stöppelhaenezaterdag. De Sallandse boer en de Oogstkoningin met haar hofdames zullen ook een poging wagen om de sleepwagen tot de Full Pull te trekken. Het slépterrein bevindt zich aan de Burgemeester Zuidwijklaan nabij kruispunt Bos. Er is voldoende parkeerruimte voor zowel deelnemers als bezoekers. Er is catering op het terrein aanwezig en ook voor de allerkleinsten is er wat te beleven.

Inschrijfformulier en reglement zijn te downloaden vanstaging2.trekkerslepstoppelhaene.nl De trekkerslepwedstrijd bijwonen als toeschouwer? Dat kan ook. Dit jaar is de entree weer gratis.

Meer foto's