geef je nog snel op voor stoppelkids

Inmiddels is er weer een prachtige promo gemaakt, dus bekijk de video snel!

Tijdens de Stöppelhaene infomarkt, op zaterdag 15 augustus, vinden de eerste opnames plaats. Met onder andere een quiz, Harrie de Haan en de vla-douche. Daarnaast maken de deelnemers op hun eigen manier een wagen voor de kinderoptocht. Zo kunnen Stöppelmunten verdiend worden. En het tweetal met de meeste munten wint de Stöppelcup 2015.

Kinderen uit de gemeente Raalte in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar kunnen zich als tweetal aanmelden om kans te maken om mee te doen aan deze leuke, grappige en leerzame strijd. Dit kan via de site staging2.stoppelhaene.nl/stoppelkids. Aanmelden kan tot donderdag 30 juli via staging2.stoppelhaene.nl/meedoen-stoppelkids

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.