gb spijtig maar geen reden om jop te sluiten

“De Jongeren OntmoetingsPlek is bedoeld voor jongeren om elkaar te ontmoeten, zonder dat hun ouders of anderen bovenop hun lip zitten. Iedereen die zich nog herinnert hoe het was om jong te zijn, snapt die behoefte. Het is heel vervelend dat er jongeren zijn die niet met deze situatie om kunnen gaan. Die het gebrek aan toezicht benutten om de boel af te breken. Vaak denken deze jongeren enkele jaren later met schaamte terug aan hun daad van toen”, zegt Guldemond.

“GemeenteBelangen vindt het belangrijk dat jongeren hun eigen plek hebben. Dat het zo nu en dan mis gaat is heel spijtig, maar geen reden om de plek te sluiten. We blijven ons richten op de jongeren die het goed bedoelen. Overigens kan deze groep bijdragen aan het behoud van de JOP door hun verantwoordelijkheid te nemen en de vernielers aan te spreken op hun gedrag.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.