fred benson traint mee bij pec zwolle

Fred Benson traint voorlopig mee met PEC Zwolle. Dat meldt RTV Oost. De spits is op zoek naar een nieuwe club en houdt zo lang zijn conditie op pijl in het IJsseldeltastadion. Benson (31) speelde in de seizoenen 2012/2013 en 2013/2014 voor PEC en kwam daarin tot vijftien Eredivisiegoals.

Vorig jaar zomer koos Benson voor een avontuur bij het Moldavische FC Sheriff Tiraspol. Dat werd geen succes en in de winter vertrok de voormalig jeugdinternational van Oranje naar Rapid Boekarest. In Roemenië ging het al niet veel beter, Benson kwam tot precies nul optredens in de hoofdmacht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.