Home / archiefcentraal / fietstocht lemelerveld opnieuw afgelast

fietstocht lemelerveld opnieuw afgelast

De fietstocht van Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld gaat wederom niet door. In eerste instantie stond de tocht eind juni gepland, maar toen was het hartstikke heet. Het uitje werd opnieuw ingepland voor komende woensdag, maar deze week is het weer veel te koud en regenachtig.

De Lemelervelders geven niet op, want de fietstocht is alweer ingepland voor woensdag 26 augustus. Aanmelden hiervoor kan bij SWOL, via 0572-372882 of op het kantoor aan het Kroonplein 66. De kosten bedragen €5,00 en de start is om 13.30 uur bij Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld. Vakantiegangers zijn van harte welkom om mee te fietsen.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.