Home / archiefcentraal / fietsoplaadpunten bij horeca in gastvrij wijhe

fietsoplaadpunten bij horeca in gastvrij wijhe

Nu het echt zomer is pakken veel mensen de (elektrische) fiets om één van de vele uitgezette fietsroutes in Salland te fietsen. Voor bezitters van een elektrische fiets is het in veel plaatsen nog lastig om een oplaadpunt te vinden. In Gastvrij Wijhe zijn het afgelopen jaar bij diverse horecagelegenheden speciale fietsoplaadpunten (herkenbaar aan de groene kast) aangelegd. Dus tijdens het verblijf op één van de gezellige terrasjes in Gastvrij Wijhe kun je jouw elektrische fiets gratis opladen bij de desbetreffende horecagelegenheid.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.