fiat 500 voor naviva kraamzorg

Het gehoorscreenteam van Naviva kraamzorg rijdt sinds deze maand in nieuwe FIAT 500 autootjes. “Het zijn schattige autootjes met lieve babies aan de zijkant, geheel passend bij het gevoel van de organisatie”, zegt Simone Schepers, manager kraamzorg. De gehoorscreeners komen, als de baby vijf dagen oud is, bij de baby thuis om de gehoorscreening en soms de hielprik uit te voeren.

“De meeste ouders kiezen voor de kraamzorg van Naviva, dit betekent dat de hielprik al door de eigen kraamverzorgende is uitgevoerd op dag drie.” Ook de kraamgezinnen van Naviva ontvangen na dag vijf bezoek van het gehoorscreenteam, die vanaf nu dus in een vrolijke fiat 500 komen aangereden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.