Home / archiefcentraal / feestje voor atb afdeling van crt raalte

feestje voor atb afdeling van crt raalte

De leden van de ATB-afdeling van CRT Raalte hebben zaterdag de zesde verjaardag van de club gevierd. Zoals gebruikelijk werd er om 14.00 uur verzameld bij WR Bikes in Haarle. De club stuurde ons een verslag.

Deze zaterdag was het programma iets omgegooid. Voorzitter Henk Bezema heette iedereen van harte welkom en deze zaterdag in het bijzonder de aanwezige kledingsponsoren van de ATB-afdeling. De sponsoren zijn van groot belang voor deze vereniging. Want juist door hun bijdrage is de vereniging in staat om clubactiviteiten te organiseren, waaraan jong en oud mee kan doen. Op deze dag zijn de sponsorcontracten getekend en ontvingen zij een luid applaus van de aanwezige leden. Een dank-je-wel aan de kledingsponsoren is ook hier op zijn plaats voor: WR Bikes, MyCuby, Kroes Autoschade, Erwin Lammertink Schilderwerken en Autorestauratie Kroes.

Na de ondertekening is er een foto gemaakt van de leden in de nieuwe clubkleding. Ongetwijfeld komt u ze tegen in dit mooie gebied van Nederland. Daarna is er een rondje gefietst over de Sallandse heuvelen.

De ATB-afdeling is ruim 6 jaar geleden ontstaan vanuit de behoefte van een aantal dames om lekker te mountainbiken en onderweg ook tijd en ruimte te hebben om een praatje te maken. Nu ruim 6 jaar verder is deze club uitgegroeid naar een ledenaantal van ruim 100 met een mix van jong en oud, man en vrouw. Er wordt elke zaterdag om 14.00 uur gemountainbiked vanaf WR Bikes in Haarle en er is van april tot en met september een trainingsavond, vanaf De Pas in Haarle. Voor meer info: atb.crtraalte.nl.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.