feestelijk openingsweekend op ons boerenerf

De activiteiten van ‘Op ons Boerenerf’ in Lemelerveld gaan weer open. De Boer’n Xpeditie en het Groot Sallands Maïsdoolhof staan zaterdag 11 en zondag 12 juli in het teken van een feestelijke opening voor jong en oud.

‘Op ons Boerenerf’ heeft haar activiteiten dit jaar vernieuwd. Het doolhof bestaat uit een hele nieuwe route met leuke opdrachten. De Boer’n Xpeditie heeft nieuwe, educatieve, spelletjes op de route voor nog meer pret onderweg.

Naast het doolhof en de Xpeditie kunnen kinderen zich ook vermaken op de speelweide. Iedereen die tijdens het openingsweekend naar het boerenerf komt, maakt kans op een leuke prijs. Daarnaast zijn er ook extra speelactiviteiten voor de kinderen, zoals een springkussen, skelters en een kleurplaatwedstrijd. Bij de uitgang ontvangen alle kinderen wat lekkers.

‘Op ons Boerenerf’ is vanaf 11 juli dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur aan de Vilstersestraat 28 in Lemelerveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.