Home / archiefcentraal / excursie landgoed denalerdinck

excursie landgoed denalerdinck

Op landgoed Den Alerdinck wordt op woensdag 29 juli een excursie gehouden. Tijdens deze mooie wandeling mogen de deelnemers een kijkje nemen binnen de poort. In de sfeervolle tuin staan bijzondere bomen, zoals een ginkgo.

Verder wordt aandacht besteed aan natuur, cultuur en de historie van het landgoed. Op een mooi plekje wordt koffie gedronken. De start van de excursie is om 13.30 uur op de hoek Zuthemerweg/Alerdinckweg in Laag Zuthem. De kosten (inclusief koffie en koek) bedragen 4 euro. Opgave via 0572-391955 of h.nijmeijer@online.nl.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.