eerste inschrijving voor auto rodeo heino

Het lijkt nog ver weg, maar zeker de moeite waard om de data van het jaarlijkse rodeoweekend alvast te noteren in je agenda. De Carnavalsvereniging de Sökkestoppers houdt zaterdagmiddag 5 en zondagmiddag 6 september weer haar jaarlijkse Rodeoweekend. Zowel de datum als de locatie is dit jaar gewijzigd.

Het rodeoweekend staat dit jaar een week later gepland en wordt gehouden bij de familie Hofmeijer aan de Rozendealseweg 26a. “Het terrein grenst aan de achterkant van het terrein waar we de voorgaande jaren de rodeo hielden. De ingang is nu alleen aan de Rozendaelseweg. Het programma is weer om je vingers bij af te likken. Deelnemers en publiek kunnen weer geniet en van de Tik um An Race. Een stoutere variant op de autocross waarbij de matadoren elkaar iets meer mogen plagen en ook de brommercross staat na een jaar afwezigheid weer op het programma”, geeft chef d’equipe Emiel Roelofs aan.

Tevens zal er een demonstratie Microbangers plaatsvinden. Deze demonstratie wordt georganiseerd door team Perforators, Green Hornets en White Devils. Tussen de bedrijven door zal DJ Klabaf het publiek entertainen. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Er is genoeg vertier voor de kleintjes dit weekend. Het publiek krijgt op zaterdag wederom meer spektakel te zien en op zondag volgt natuurlijk de traditionele autorodeo met veel ronkende motoren en doffe klappen.

Inschrijving

De eerste gelegenheid voor deelnemers om zich in te schrijven is op vrijdag 3 juli vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur bij Oortwijn in Heino. Deelnemers kunnen zich nu ook al online inschrijven via staging2.sokkestoppers.nl Voor meer informatie over het Rodeoweekend kunt u contact opnemen met Emiel Roelofs 06 20 20 58 91 of mailen naar rodeofeestenheino@gmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.