doe mee aan fiets m erin in heeten

J.V. De Treffers verzorgt zondag 12 juli vanaf 14.00 uur weer ‘Fiets ‘m erin’ bij de Veldkampsbrug in Heeten. Een groots zonnig waterspektakel voor jong en oud. Het belooft dit jaar nog spectaculairder te worden, met een langere en snellere baan, meer creatieve creaties en meer gekkigheid. Nu nog hopen op een gezegend zomers temperatuurtje en voldoende water in het Overijssels Kanaal.

Deelname is gratis, met of zonder eigen creatie. Een vakkundige jury bestaande uit bekende Heetenaren (de welbekende BH’s) zullen de deelnemers nauwlettend beoordelen op snelheid, creativiteit en ongelukkigheid. Met in iedere categorie natuurlijk een winnaar met een speciale en passende prijs.

Wil jij met glans van de schans komende zondag? Met of zonder eigen creatie? Ga je voor de snelheid of voor de schoonheid? Geef jezelf, je beste maat of als duo dan nu op. Je kunt de opgave doen door ons een persoonlijk berichtje te sturen via Facebook of door te Whatsappen / SMS te sturen naar 06-52142135.

Geef daarbij het volgende aan:

– Alleen of in duo? (Namen)

– Met of zonder eigen creatie?

Voor helmen, droge tweedehands kleren, stapeltje handdoeken, douches en sanitair wordt gezorgd. Eigen zwemkleding meenemen is daarbij geen overbodige luxe.

Voor meer informatie ga naar staging2.facebook.com/events/1600663133518450 of staging2.facebook.com/treffersheeten

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.