Home / archiefcentraal / dj duo the digital junkys op broeklanderfeest

dj duo the digital junkys op broeklanderfeest

Het DJ-duo The Digital Junkys (waaronder oud-Broeklander Lucas ten Zijthof) draait op zaterdagavond 18 juli tijdens het Broeklanderfeest buiten in de Arena . “Broeklanderfeest wil een zo breed mogelijk publiek aanspreken op de zaterdagavond. Dit kan alleen als we meer bieden dan alleen een band. We weten dat The Digital Junkys een populair DJ duo is in de regio. Daarom was onze keuze voor hen snel gemaakt”, aldus de organisatie van Broeklanderfeest.

Broeklanderfeest verwacht door het aantrekken van dit DJ duo meer jongeren naar Broekland te trekken op de zaterdagavond. Om het feest toegankelijk te houden voor iedereen, is er op de zaterdagavond (en de rest van het weekend) gratis entree.

Lees ook

Annet Overmars en Roy Kogelman nieuwe eigenaren Woonstudio Raalte

RAALTE – Annet Overmars en Roy Kogelman zijn sinds 21 juni de nieuwe eigenaren van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.