disco zwemmen bij zwembad de tippe

In het Zwembad De Tippe in Heino wordt aanstaande vrijdag een gezellige discoavond gehouden. In samenwerking met carnavalsvereniging de Sökkestoppers en Zwembad de Tippe zal het zwembad voorzien worden van discomuziek en sfeerverlichting. ,Een mooie ludieke actie van beide organisaties”, vertelt Ben Groot Beumer van de Sökkestoppers enthousiast.

“Helaas ging twee weken geleden het disco zwemmen niet door vanwege de lage temperatuur. Maar op dit moment is het tropisch warm en willen we de zwemmers trakteren met een heuse discoavond m.m.v. DJ Pascal. We nodigen Wethouder Gosse Hiemstra en alle fracties uit om vrijdag ook mee te zwemmen en natuurlijk verwachten wij dat Burgemeester Dadema, die sinds gisteren in ons dorp woont, met ons mee zwemt.” Het discozwemmen is van 18.30 tot 21.00 uur.

Jeugd Prinses Julia en Prins Jort I en hun adjudanten en gevolg zullen ook acte de présence geven en zwemmen een aantal baantjes mee. Er wordt de normale toegangsprijzen berekend. Zwembad De Tippe is gevestigd aan de Brinkweg 11 in Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.