diploma voor ambitieuze jongeren in wijhezicht

Niet alleen de jongeren en hun ouders waren trots met deze mijlpaal. Ook de aanwezigen van betrokken organisaties: ROC, de Praktijkgroep, leerwerkbedrijf MaatwerQ en Nijland & Kroes waren blij met de behaalde resultaten.

Leerwerkbedrijf MaatwerQ, gevestigd in Wijhezicht, biedt speciale, officieel erkende opleidings- en leerwerktrajecten aan om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, de kans te geven om deze afstand langzaam maar zeker weer in te halen. Doel is om de regie over hun leven weer op te pakken of vast te houden.

De gediplomeerden volgden een opleiding in de richting logistiek, facilitair of verkoop. Naast de opleiding biedt MaatwerQ stageplaatsen voor de niveau 1 groep en wordt samengewerkt met werkgevers in de regio die BBL leerwerkplekken aanbieden voor de niveau 2 groep. Om de leerwerktrajecten succesvol te laten zijn, wordt -eveneens vanuit Wijhezicht – ondersteuning op maat geboden. Dit varieert van leerwerkcoaching tot 24 uurs begeleiding voor wie dit van toepassing is.

De activiteiten die in Wijhezicht worden aangeboden leveren een positieve en directe bijdrage aan de participatiemaatschappij die we met z’n allen moeten vormgeven.

In september 2015 kunnen weer nieuwe deelnemers geplaatst worden. Voor meer informatie kunt u de website staging2.topjob.nu bezoeken of vrijblijvend bellen met Mia Nijland, initiatiefnemer en eigenaar van Leerwerkbedrijf MaatwerQ mia@topjob.nu of tel. 06-23679393.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.