de tippe langer open wegens tropisch weer

Vanwege het aanhoudende warme weer, heeft Sportbedrijf Raalte besloten de openingstijden van openluchtzwembad de Tippe in Heino voor het komende weekend te verruimen. Het zwembad is aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag langer geopend.

Op vrijdag is het zwembad geopend van 06:45-21:00 uur en organiseren de Sökkestoppers en Sportbedrijf Raalte tussen 18:30-21:00 een gezellige avond discozwemmen. Op zaterdag en zondag gaat het zwembad een uur eerder open en een uur later dicht: van 11:00-18:00 uur kan iedereen dan een frisse duik nemen.

Zomervakantie

Na het warme weekend start de zomervakantie (6 juli t/m 16 augustus) en ook dan is er een ruimere openstelling. De mooi weer-slecht weer regeling is dan niet van kracht en iedereen kan in deze periode komen zwemmen op maandag van 12:00-20:00 uur, op dinsdag-vrijdag van 06:45-20:00 uur en op zaterdag-zondag van 12:00-17:00 uur.

Kijk voor meer informatie over zwembad de Tippe op staging2.zwembaddetippe.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.