darkraver naar de wiejese diekdaegen

The Darkraver komt op vrijdag 4 september naar de Wiejese Diekdaegen in Wijhe. Steve Sweet a.k.a The Darkraver is één van de grondleggers van de Hardcorescene en natuurlijk ‘mister freestyle’ en één van de resident dj’s van de ‘Pussylounge’ feesten. Daarnaast is hij ook een graag gezien gast op vele festivals. In 2005 scoorde The Darkraver een grote hit met het nummer ‘Kom-tie Dan Hè!’.

Vrijdag 4 september gaat hij de feesttent op het van Dedemplein helemaal op zijn kop zetten op een manier zoals alleen hij het kan. De avond wordt aangevuld met een Dj-set van DJ Total Tommy (Tom van Duuren). Na het succes van 2013 met DJ Paul Elstak en in 2014 met The Party Animals hoopt de organisatie dit jaar wederom een knallende start te maken van een van de laatste tentfeesten in Salland.

De entree is gratis en de tent is open vanaf 21:00 uur. Meer informatie vind je op staging2.diekdaegen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.