Home / archiefcentraal / bromfietser ongeluk olst ernstig gewond

bromfietser ongeluk olst ernstig gewond

Een 64-jarige bromfietser uit Schalkhaar is woensdagmorgen ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Kletterstraat / Rijksstraatweg. Hij werd met onder andere inwendig- en rugletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Komend vanuit de richting Deventer over de Kletterstraat verleende hij op de kruising geen voorrang aan een over de Rijksstraatweg, vanuit de richting Olst, de kruising oprijdende personenauto, bestuurd door een 58-jarige man uit Zwolle. Naar het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.