broeklanderfeest weer in de weer met borden

Het Broeklanderfeest lanceert deze week een bordencampagne die aandacht vraagt voor de festiviteiten op dinsdag 21 juli. Vrij bijzonder, want het feest duurt maar tot en met maandag.

De bedenkers van de campagne lieten zich dan ook inspireren door de filmserie The Hangover en de clip Come Undone van Robbie Williams, waarin de camera door een uitgewoonde villa vol ontwakende feestgangers glijdt. Een andere inspiratiebron vormde De Dag D’rnoa van Höllenboer. Dat nummer beschrijft weliswaar de dag na het feest in het naburige Luttenberg, maar zit vol universele thematiek voor elke Sallandse tentfeestganger.

Op de billboards staan foto’s van Steven van Olphen en Paul Remmelts. De vormgeving was in handen van de Broeklandse vormgeefster Anniek Alferink (A2 vormgeving) en het bedrijf Dsignmakers verzorgde de prints. De borden tonen veel koffie, aspirines en “maandagmorgen-klussen”. Niet alleen de katers krijgen een plek, maar ook de liefde. Zo zie je het meisje dat een vreemde vent in haar bed aantreft en de logerende zoon uit de stad die zijn zorgzame moeder bedankt met een bloemetje. En dan is er nog het geboortekaartje van het meisje Brooklyn, exact negen maanden na het feest onder de trotse leuze ‘met mekaar, deur mekaar, veur mekaar’.

Voorzitter Wout Groot Koerkamp beschouwt de campagne als een ‘taboedoorbrekende bijsluiter’. ‘We promoten altijd hoe oergezellig, ongeremd, tof, liefdevol en knus ons feest wel niet is, maar we kunnen deze neveneffecten niet eeuwig blijven verzwijgen.’

Een tweede foto vind je hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.