booijink wil in luttenberg blijven

“Ons streven is dat de fabriek in Luttenberg wordt voortgezet en dat wij daar weer kunnen draaien als voorheen. ‘Booijink’ en Luttenberg zijn voor ons toch onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daar liggen de wortels en vanuit daar is er vier generaties lang hard gewerkt en gebouwd om te kunnen maken wat ‘Booijink’ nu is. Wij zijn over de voortzetting van de fabriek in Luttenberg positief gestemd, al beseffen wij ook dat het nu nog te vroeg is om deze keus definitief te kunnen maken.”

Booijink: “Op dit moment zijn wij in gesprek met onze verzekeraar over de precieze omvang van de schade. Dat luistert nauw en kost veel tijd. De verwachting is dat de balans aan het eind van deze maand kan worden opgemaakt”, laat Paul Booijink weten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.