booijink nog geen idee over herstart

Booijink Veevoerders heeft nog geen idee wanneer er herstart kan worden met de werkzaamheden in Luttenberg. “De schade aan onze fabriek is aanzienlijk en er is inmiddels een onderzoek gestart naar de oorzaak. Afgelopen week is het zwaar beschadigde dak voorzien van een noodbedekking. Dit voorkomt verdere schade aan machines door regenval en geeft de mogelijkheid voor een nadere inspectie van de fabriek. Uiteraard gebeurt dit in nauw overleg met onze verzekeraar. Zo zijn ook alle silo’s met grondstoffen en gereed product leeggehaald voor nader onderzoek van de productielijnen. Hoewel wij graag zouden willen, kunnen wij tot de uitkomst van het onderzoek bekend is, helaas nog niets zeggen over het tijdstip van een herstart van onze locatie in Luttenberg”, laten eigenaren Paul en Giel Booijink weten.

Omdat de levering van al de mengvoerders gegarandeerd is, heeft dit geen gevolgen voor de klanten van Booijink. Het familiebedrijf kijkt, een week na de grote brand, dan ook weer vol vertrouwen voorwaarts. “Gelukkig konden wij onze productie bij zeven mengvoederbedrijven in de regio onderbrengen. Wij zijn blij met hun hulp en flexibiliteit. Dit geldt zeker ook voor onze medewerkers. Hun betrokkenheid en inzet is groot. Op dit moment wordt er door hen hard gewerkt om de fabriek schoon te maken en te zorgen dat alle leveringen tijdig kunnen worden uitgeleverd.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.