bloemen korbeld bekijkt het van zonnige zijde

“Zijdebloemen is een product wat op dit moment erg in de belangstelling staat”, vertelt Peter Veldmaat. “Steeds meer mensen ontdekken hier de voordelen van. Ze zijn ook bijna niet meer van echte te onderscheiden.”

Elk seizoen heeft zijn eigen kleuren en soorten bloemen. Mede daardoor wordt er steeds vaker gekozen voor een zijdebloemen abonnement. De stukken worden dan elk kwartaal of halfjaarlijks worden verwisseld. Een zijde abonnement is goedkoper dan het (twee)wekelijks wisselen van verse bloemen. Bijkomend voordeel is dat de zijdestukken stofvrij en kleurecht blijven. Bloemen Korbeld heeft een enorm assortiment eerste klas zijdebloemen en verwerkt deze in combinatie met natuurlijke materialen. Ook de ondergronden worden elke keer verwisseld. “We houden rekening met de persoonlijke smaak. We leveren maatwerk, geen confectie.”

Dat de bloemen bijna niet van echt te onderscheiden zijn, wil het team van Bloemen Korbeld graag laten zien. Vanaf maandag 27 juli tot en met zaterdag 8 augustus kunnen klanten en winkelend publiek meedoen aan een wedstrijd waarbij uit vier bloemstukken het snijbloemstuk gekozen moet worden. In de winkel kan een formulier ingevuld worden en de winnaar ontvangt een jaarabonnement ter waarde van 300 euro. Dat is ieder seizoen een nieuw zijdebloemstuk. “De winnaar wordt direct na het afsluiten van de actie bekendgemaakt op Facebook. Graag tot ziens!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.