bijna zeventig schademeldingen in raalte

Bij de gemeente Raalte zijn sinds zaterdag bijna zeventig meldingen van stormschade binnengekomen. Hierbij gaat het voornamelijk om bomen die zijn omgewaaid of takken die zijn afgebroken. Niemand raakte gewond, wel is er veel materiële schade ontstaan, onder meer ook aan woningen en auto’s.

De medewerkers van de gemeente Raalte zijn sinds dit weekend volop bezig om alle schadegevallen te bekijken en op te lossen. “Omdat we niet alle gevallen gelijk kunnen oplossen, pakken we eerst de meest dringen situaties op.” Schade melden kan via staging2.burgerklacht.nl/raalte/melding.php

In totaal kwamen er in Nederland 1800 meldingen binnen, waarvan 179 in de regio IJsselland. De totale schade van de storm in Nederland wordt geschat op 13 miljoen euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.