bieb raalte en olst wijhe een organisatie

Al enkele jaren wordt er intensief samengewerkt tussen Bibliotheek Raalte en Bibliotheek Olst-Wijhe. Voor beide bibliotheekstichtingen is het een logisch stap om nu ook organisatorisch op te gaan in één organisatie.

Frederique Westera, directeur Bibliotheek Raalte en Olst-Wijhe: “Als Bibliotheek willen wij een plek in de samenleving bieden waar iedereen terecht kan. Dit kan zijn om een (e-)boek te lenen, voorleestips te krijgen, nieuws te vergaren of andere mensen te ontmoeten. Naast het bieden van deze plek ondersteunen wij ook het onderwijs en zetten wij sterk in op leesbevordering. Uiteindelijk willen wij iedereen van 0 tot 100+ jaar het plezier en nut van lezen meegeven. Wij zien de fusie als een mogelijkheid om dit aan de achterkant efficiënter te organiseren.”

Westera: “Door de robuustere organisatie kan de Bibliotheek beter inspelen op veranderingen in de maatschappij. Daar hebben de inwoners baat bij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.