avond over verzelfstandiging sporthal heino

In onder andere Heeten, Luttenberg en Nieuw Heeten gebeurt dat al met succes.

“We hebben met de vier verenigingen die gebruik maken van de sporthal (gymnastiek, volleybal, badminton en handbal) gesproken over het overnemen van de bestuurstaken. Dit bleek voor de vereniging een te zware opgave. Daar hebben ze te weinig bestuurskracht voor. Daarom houdt de Sportraad een bijeenkomst om te kijken hoe Heino haar eigen sporthal kan beheren”, zegt wethouder Gosse Hiemstra.

De Sportraad Heino wil weten wat de behoefte is qua gebruik en of aanpassing of nieuwbouw gewenst is om dat mogelijk te maken. Alle sportverenigingen, geïnteresseerde inwoners van Heino, ouderen- en jongerenorganisaties, sportscholen, fysiotherapeuten, het sportbedrijf en exploitanten van sportaccommodaties worden uitgenodigd om in gesprek te gaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.