auto palace heeft beste fiat top technician

Auto Palace heeft de beste Fiat TOP Technician van Nederland in huis. Erwin Wolting van Auto Palace Emmen werd onlangs uitgeroepen tot grote winnaar. Bij het merk JEEP eindigde Johan ter Beek op de tweede en Piet Kraayeveld op de derde plaats. Beide technici zijn werkzaam bij Auto Palace Zwolle – Marslanden. Technicus Wim Kwakkel eindigde bij FIAT Professional op de 2e plaats. Wim is werkzaam bij Auto Palace Harderwijk.

Tijdens de competitie hebben technici van de merken Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional en Jeep gestreden om de felbegeerde titel. Na twee rondes van theorie en praktijkopdrachten kwalificeerden er 39 van de 65 technici zich voor de finaledag.

Auto Palace Groep, met vestigingen in Zwolle (2), Kampen/IJsselmuiden, Dronten, Raalte, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Ommen en Harderwijk, is Distributeur Nieuwe Auto´s & Onderdelen en Erkend reparateur van de merken Peugeot, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, JEEP en Chevrolet. De activiteiten binnen het autobedrijf richten zich onder andere op verkoop, inkoop, leasing, reparatie en onderhoud van zowel personen- als de lichte bedrijfsauto´s. In de tien vestigingen werken ruim 170 medewerkers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.