zonnebloem heeten viert 50e verjaardag

De Zonnebloem Heeten heeft dinsdag haar vijftigjarig jubileum gevierd. “Samen met onze gasten en vrijwilligers, 160 in totaal, kon iedereen genieten van een middag in de feestelijke aangeklede sporthal. De dag stond in het teken van ontspanning en ontmoeting”, vertelt Mien Koggel namens de Zonnebloem.

“Thea Kroese gaf op deze middag een mooie uitleg over de betekenis van onze streektaal, ook met betrekking tot ons eten en gebruiken met rouw en trouw. Veel van onze gasten vonden hierin herkenning. Het seniorenkoor de Golden Voisus, onder leiding van Suzanne Voorhorst, trad op met veel liedjes die menigeen mee kon zingen en een glimlach bij onze gasten teweeg bracht.”

Voorzitter Mien Koggel prees de inzet van alle vrijwilligers , sponsoren en de samenwerking met de StevensKamp over deze geslaagde middag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.