zomermarkt met standwerkerconcours

Het Raalter Ondernemers verbond (ROV) heeft dit jaar weer een zomeractie gehouden. Volle spaarkaarten konden tot en met zaterdag 20 juni worden ingeleverd. Uit de vele ingeleverde spaarkaarten zijn inmiddels tien prijswinnaars getrokken. Zij zijn hiervan inmiddels op de hoogte gesteld dat ze een prijs hebben gewonnen, maar weten nog niet welke prijs. Op zaterdag 27 juni om 15.00 uur nemen zij hun prijs in ontvangst. Alleen hier gaat wel een kleine spelactiviteit aan vooraf. De prijsuitreiking vindt plaats voor BorrelzZ.

Vanaf 10.00 uur is er een grote zomermarkt door het hele centrum. Ook is zijn er acht standwerkers die hun producten aan de man proberen te brengen. Dit zijn voorrondes voor de nationale kampioenschappen. De standwerkers worden beoordeeld door een jury en de beste drie ontvangen een leuke prijs van het ROV.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.