zomerkookworkshop in aardehuis

In het Aardehuis in Olst kun je op zondag 12 juli deelnemen aan een inspirerende kookworkshop. Er worden een aantal zomerse gerechten gekookt met biologische ingrediënten uit de streek.

Een tapenade van rode biet, een cashewcheesecake met verse bessen, frisse salade met notenpasta in zeewier en nog veel meer. Kok Edith Kostelijk van Kookatelier De Tafel van Kostelijk organiseert deze workshop in het Aardehuis. Deelnemers krijgen, naast alles tips en trucs om gemakkelijk en heel lekker te koken, een rondleiding aangeboden. Daarin krijg je meer te zien en te horen over het bouwen, wonen en leven rondom het in te Olst.

“Na afloop van de rondleiding en het koken gaan we aan tafel in de sfeervolle lemen huiskamer. In verschillende gangen worden de vers bereide gerechten geserveerd. De geïnspireerde deelnemers vertellen dan meestal enthousiast over hun kook en eetervaringen, waarbij de recepten worden uitgewisseld”, aldus de kok. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@detafelvankostelijk.nl of bellen met de kok op 06-49030026.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.