zes nieuwe speelsters voor kwiek

De selectie van het eerste damesteam van Kwiek uit Raalte is rond. De kersverse eredivisionist is al bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat doen ze vanaf nu met Miranda Stigt, Charlotte Schulten, Valerie Logtenberg, Kim Peters, Bianca Klein Koerkamp en Anouk van Rijssen.

[B]Even voorstellen[/B]

Miranda Stigt is 22 jaar en komt over vanuit Dames 2. Ze is een snelle, behendige en hardwerkende rechterhoek speelster.

Charlotte Schulten is 20 jaar en komt ook over van dames 2. Zij is een cirkelspeelster die zich in haar eerste seizoen bij het tweede goed ontwikkeld heeft en nu de kans krijgt bij Dames 1.

Valerie Logtenberg is 17 jaar jong en de jongste uit de handbalfamilie Logtenberg. Ze speelt voornamelijk op de positie van rechteropbouw en staat binnen Kwiek bekend om haar snelle acties en schotkracht.

Kim Peters is 16 jaar en kan op meerdere posities uit de voeten. Ze heeft een voorkeur voor de cirkel.

Bianca Klein Koerkamp heeft vorig seizoen al de overstap gemaakt van Lettele naar Kwiek. In eerste instantie begon ze in het tweede maar maakte ze gaandeweg het seizoen toch de overstap naar de hoofdmacht. Ze speelt vooral in de opbouw.

Anouk van Rijssen heeft een Kwiek verleden. Vorig seizoen besloot ze om te gaan spelen voor Wesepe maar ze keert komend seizoen dus terug bij Kwiek als opbouwspeelster.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.