zaterdag 6 juni open huis bij soli deo gloria

Vind jij muziek leuk? Wil je wel eens horen hoe verschillende instrumenten klinken en dit zelf ook uitproberen? Kom dan zaterdagmiddag 6 juni aanstaande naar muziekvereniging Soli Deo Gloria in Ommen.

Deze middag gaat erg leuk worden. Verschillende jeugdonderdelen van SDG treden dan op. Zo geven de blokfluitgroep, het C-orkest en jonge slagwerkers een klein concert. Verder kun je ook een rondje door het mooie, gloednieuwe gebouw van SDG maken en natuurlijk mag je zelf allerlei instrumenten uitproberen.

Soli Deo Gloria

Soli Deo Gloria is een muziekvereniging met veel jeugdleden. Bij SDG wordt samen muziek gemaakt waarbij er leuke optredens zijn, zoals in het theater, op het NK en zelfs het WK. En daarnaast is gezelligheid bij SDG heel belangrijk. Het hele jaar door zijn er veel leuke activiteiten voor de leden.

Kortom, SDG is een gezellige en actieve muziekvereniging met veel jeugdleden. Daar hoor jij natuurlijk ook bij. Dus kom op zaterdagmiddag 6 juni tussen 15.30 en 17.30 uur naar het verenigingsgebouw van Soli Deo Gloria aan de Korenmolen 20 in Ommen (tegenover Octo4Kids) Meer informatie over de vereniging is te lezen op de website staging2.sdgommen.nl

Ook kan contact worden opgenomen met een van de jeugdcoördinatoren.

– Voor slagwerk: Karst Veurink, tel. 06-44182997 of e-mail: karstveurink@hotmail.com

– Voor blaasinstrumenten: Albert Seinen, tel.: 0529-851338 of e-mail: albertseinen@gmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.