wijhe klaar voor nacht van gastvrij wijhe

De Nacht van Gastvrij Wijhe staat weer voor de deur. Op vrijdag 3 juli vind je tijdens het zomerse event onder andere een discospringkussen, kramen van ondernemers, exposities van amateurkunsternaars in The Longhorn, diverse muzikale optredens en gezellige terrasjes. Ook zijn glasblazer Evelien de Kruyf en Circus Knal aanwezig. De meeste winkels zijn tot 23.00 uur geopend.

Evelien de Kruyf

Evelien de Kruyf uit Vaassen komt uit een creatieve familie. Haar zus is goudsmid en Evelien heeft zich toegelegd op het glasblazen. Vier dagen per week is ze in de weer als glasinstrumentmaker. Eén dag in de week leeft ze zich helemaal uit met sierglas. Zij maakt van glas sierraden maar ook een mooie vaas of kerstbal vindt zij leuk om te maken. Op afspraak geeft zij workshops glasblazen. Voor meer zie haar site: staging2.vitrumlimax.nl. Tijdens de nacht van Wijhe is zij van 18.00 tot 23.00 uur te vinden bij de waterpomp.

Circus KNAL

Circus KNAL is een jeugdcircustheater, die bestaat uit de drie broers Bas, Bram, Bart en zus Bo, met jongleer- en éénwieleracts. Ballen, ringen, kegels, vuurkegels, diabolo’s, minibikes, éénwielers, hoge éénwielers en streetstyle éénwielers zullen de revue tijdens hun voorstellingen in de Nacht van Gastvrij Wijhe passeren. Zij zullen in het midden van de winkelstraat ter hoogte van de grote kastanjeboom hun optredens verzorgen. Filmpjes en dergelijke kun je zien op staging2.circusknal.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.