Home / archiefcentraal / wie heeft hanne muskee haar telefoon

wie heeft hanne muskee haar telefoon

Hanne Muskee is op zoek naar Monica uit Heino die haar telefoon gevonden heeft op de parkeerplaats voor Deco Home Delmte in Heino. Muskee laat weten dat de telefoon, van het merk Huawei, geen waarde heeft maar de foto’s die erop staan wel. De emotionele waarde van die foto’s zijn groot. Via haar Facebook-account is Muskee haar zoektocht begonnen. Als je meer weet hoopt ze dat je contact met haar opneemt. Via https://www.facebook.com/hanne.muskee.9?fref=ts kun je contact met Muskee opnemen.

Lees ook

Muzikale carrousel bij wijkcentra in Raalte van start

RAALTE – De drie wijkcentra van Raalte, DeBuut, de Noaber en Centraal Hart, bieden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.