wereldkampioen traint hera11 zwemmer

De 17 jarige Luc van Dijk kan dit weekend zelfverzekerd op de startblokken van de Nederlands Jeugd en Junioren Kampioenschappen (NJJK) staan. De Raaltenaar is getraind door ex-wereldkampioen Michel Tielbeke. Het NJJK wordt dit weekend gezwommen in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven, waar Luc van Dijk zal deelnemen op de 50 en 100 meter vrije slag.

“Luc is een veelbelovend talent die al diverse regionale en landelijke prijzen in de wacht heeft gesleept. Zijn plaatsing voor het NJJK is dan ook een logisch gevolg. Tijdens de intensieve trainingen van de afgelopen maanden is Luc bijgestaan door de ervaren zwemmer Michel Tielbeke. Deze tweevoudige paralympische sporter heeft niet alleen zwemtechnische instructies gegeven maar ook tips om de wedstrijden mentaal te volbrengen. De communicatie tussen de visueel gehandicapte en dove coach en de jeugdige zwemmer was geen enkel probleem. Volgens Luc omdat ze al jaren goed bevriend zijn”, vertelt Wendy Scholten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.