wak raalte van start

Donderdag gaat de Week van de Amateurkunst Raalte van start met een lezing en openluchtbioscoop bij de Huishoudschool. Tot 7 juni vinden er verschillende activiteiten plaats, waaronder de Cultuurprijs Raalte in het Hoftheater, een optreden van Erwin Nyhoff, exposities, workshops, en een tuinfeest.

Donderdagavond is de opening van de Week van de Amateurkunst met een lezing van Malou te Wierik en een openluchtbioscoop bij de Huishoudschool. De lezing Portretten door de eeuwen heen van Malou start om 20:00 uur. Na de lezing start de film: De Helaasheid Der Dingen.

De Cultuurprijs Raalte vindt plaats op 5 juni om 20:30 in het HOFtheater. Op deze avond worden prijzen uitgereikt in de categorieën beeldende kunst/literatuur/multimedia, muziek, theater/dans/toneel. Daarnaast wordt de Cultuurprijs Raalte 2015 uitgereikt, gesponsord door Rabobank. De laatste tickets kunnen nog worden gereserveerd bij info@wakraalte.nl voor €5,00.

Op zaterdagavond komt Erwin Nyhoff een optreden geven in (de tuin van) de Huishoudschool. Bek Vol Zand zorgt voor het voorprogramma. Uiteraard kan hierbij ook de expositie bezocht worden. Het programma begint om 19:00u en is gratis toegankelijk.

Op zaterdag 6 juni van 11:00 tot 22:00 uur en zondag 7 juni van 13:00 tot 21:00 uur wordt een tuinfeest gegeven met kunst, muziek, hapjes en drankjes. Naast een workshop zeefdrukken en verschillende exposities is er ook een rapper aanwezig. Dit alles bij de Huishoudschool aan de Zwolsestraat 18 te Raalte.

Meer informatie is te vinden op staging2.wakraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.