vvd blij met aandacht gevaarlijke kruising

De VVD-fractie is blij dat gekeken wordt naar mogelijkheden om het kruispunt Mettingenlaan/Ganzeboomlaan veiliger te maken. Dit kruispunt geldt als één van de drukste, complexe en daardoor onveiligste kruispunten in de gemeente Raalte. Zowel de VVD als andere fracties hebben de afgelopen jaren gewezen op de noodzaak van maatregelen.

Vanwege de complexiteit laat het college door verkeersbureau Goudappel Coffeng uitzoeken wat ter plaatse mogelijk is. “Het is goed dat dit eindelijk wordt opgepakt. Vaak werd gezegd dat eerst gewacht werd op de mogelijkheden van een extra weg tussen Raalte-Noord en Centrum, maar gezien de ernst is het goed dit kruispunt met voorrang wordt opgepakt.”, aldus de VVD.

De liberalen gaan er van uit dat het college ook alvast op zoek gaat naar financiële middelen, om uitvoering te geven aan de adviezen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.