vezpa en dj total tommy op midzomerfeest

Vrijdag van 20.30 uur tot 01.30 uur staat Vezpa in de feesttent. Deze band speelt covers uit de jaren 70 tot 90, waardoor de oudere jeugd ook aan zijn trekken komt. Let wel: jongere jongeren vinden deze muziek ook mooi. Misschien nog wel mooier dan de muziek van vandaag de dag…

Vezpa, die naam lijkt verdacht veel op een brommermerk, ook uit de jaren 70-90. Jongens en meisjes, dat was de tijd dat jullie papa en mama elkaar buiten de disco (bij Cultura in Haarle bijvoorbeeld) tegen kwamen tijdens het zo beroemde ‘brommerskieken’. Vraag ze er maar eens naar.

Zaterdag begint de feestavond al vroeg: om 19.30 uur. Noah en Dj Total Tommy staan dan garant voor een spetterende feestavond, waar vooral veel jongeren uit de wijde regio op af zullen komen. Je betaalt een tientje entree voor deze avond.

Zondag mag je al veel vroeger dorst hebben. De biertjes worden dan al vanaf 15.00 uur getapt. Big Bird en DJ Total Tommy brengen de sfeer er al vroeg in. Je kunt zo van de fietstocht, via het Zondagmiddagspektakel naar de feestavond doordenderen. Om 20.00 uur start the afterparty in de Pullenbar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.