veenstra en faber in rvc sallandwonen

SallandWonen heeft per 1 juni twee nieuwe leden van de Raad van Commissarissen (RvC). Toegetreden zijn Eddy Veenstra, met de deskundigheid financieel en volkshuisvestelijk en Leonard Faber, met HRM-, bedrijfskundige en bestuurlijke deskundigheid. Ze zijn voor een periode van 4 jaar aangesteld. Met ingang van 1 juli 2015 treedt Leen van Veen af, vanwege niet benoembaar zijn.

De Raad van Commissarissen (RvC) heeft een toezichthoudende en adviserende functie. De RvC werkt conform de Governance Code Woningcorporaties. Ze verricht haar werkzaamheden vanuit een grote betrokkenheid bij Salland. De leefbaarheid en de toekomst van Salland is de toetssteen voor het handelen. Daarbij past een hoog ambitieniveau van de organisatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.