Home / archiefcentraal / veenstra en faber in rvc sallandwonen

veenstra en faber in rvc sallandwonen

SallandWonen heeft per 1 juni twee nieuwe leden van de Raad van Commissarissen (RvC). Toegetreden zijn Eddy Veenstra, met de deskundigheid financieel en volkshuisvestelijk en Leonard Faber, met HRM-, bedrijfskundige en bestuurlijke deskundigheid. Ze zijn voor een periode van 4 jaar aangesteld. Met ingang van 1 juli 2015 treedt Leen van Veen af, vanwege niet benoembaar zijn.

De Raad van Commissarissen (RvC) heeft een toezichthoudende en adviserende functie. De RvC werkt conform de Governance Code Woningcorporaties. Ze verricht haar werkzaamheden vanuit een grote betrokkenheid bij Salland. De leefbaarheid en de toekomst van Salland is de toetssteen voor het handelen. Daarbij past een hoog ambitieniveau van de organisatie.

Lees ook

Voorbereidingen voor Open Monumentendag in Olst-Wijhe in volle gang

OLST/WIJHE – Op zaterdag 11 en zondag 12 september staan de landelijke Open Monumentendagen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.