unieke beatles coverband naar diepenveen

Het Hof van Salland in Diepenveen krijgt zaterdag 6 juni uniek bezoek van de band ‘Help! A Beatles Tribute’. Dit is één van de meest natuurgetrouwe weergaves van de muziek van de legendarische Beatles.

‘Help! A Beatles Tribute’ bestaat uit bassist en leadzanger Ernie Mendillo, gitarist en leadvocalist Robert McKenzie, leadgitarist en backing vocalist Ziga Stanonik en drummer en backing vocalist Gasper Oblak.

Het idee om een coverband te starten kwam van Mendillo, die mede-oprichter is van de New Yorkse band The Brandos, en McKenzie. Zij ontmoetten elkaar in Slovenië en besloten dat een Beatles tribute band uitstekend zou passen bij de ‘close harmony’ in hun zang. Om het kwartet te complementeren werden Stanonik en Oblak aan de band toegevoegd.

Het viertal heeft zich ontwikkelt tot de top als het gaat om coverbands van de Beatles. Door veel aandacht voor detail steekt Help! Ver boven het niveau van de gemiddelde Beatlles tribute band uit. Het is dan ook net alsof je naar de originele Beatles luistert.

Help! speelt ruim veertig Beatle-songs van de vroege jaren tot de latere. In Hof van Salland kun je zo live luisteren naar classics als Can’t Buy Me Love, Yesterday, She Loves You, Here Comes The Sun en Hey Jude.

De zaal in Diepenveen is vanaf 21.00 uur open. Hof van Salland zit aan de Dorpsstraat 30. Kaarten kosten €12,50 in de voorverkoop en €15,- aan de deur. Tickets zijn te koop via staging2.ticketpunk.com/event-registration/?ee=191

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.