uitslagen pitch en putt par voor henri duerink

Henri Duerink was de allerbeste deze competitie ronde op de Pitch en Putt golfbaan te Lemele. Henri had 54 slagen nodig voor de 18 holes dus par. Tevens was deze ronde goed voor 39 stableford punten waar mee Henri zijn hcp verlaagd met 0.6 tot 2.2. In de beide tussenklassementen Stableford en strokeplay kreeg Henri de maximale tien punten bijgeschreven. Voor het stableford klassement kregen Jan Hekman uit Nijverdal, Hans Kok en Wim Harkema 9 punten bijgeschreven alle drie scoorden 38 stableford punten. Jan na een ronde van 60, Hans voor zijn ronde van 64 en Wim voor een ronde 66 slagen. Tonnie Reimink en Ties Straatman scoorden 6 punten na een ronde van 58 en 62 welke goed waren voor 36 stableford. Met 34 stableford kregen Hans Strijkveen, Wim van de Linde en Diny Fransen 4 punten na hun rondes van 57 voor Hans, 62 voor Wim en 64 voor Diny. Bert Deurink liep ook een ronde van 64 kreeg daarvoor 32 stableford punten en 1 punt voor het tussen klassement. Dit klassement wordt aangevoerd door Gerard Hulsman met 60 punten gevolgd door Hans Strijkveen met 56 en Tonnie Reimink is derde met 54 punten. Voor de strokeplay competitie waren deze week de negen punten voor Hans Strijkveen rondje 58, voor Tonnie Reimink acht punten rondje 58, zeven punten voor Jan Hekman uit Nijverdal rondje 60. Jan Nekkers en Jan Hekman uit Ommen hadden een ronde van 61 en kregen zes en vijf punten bijgeschreven. Ties Straatman en Wim van der Linde scoorden een ronde van 62 en kregen vier en drie punten bijgeschreven. Hans Kok en Henk Bendijk scoorden een ronde van 64 en kregen twee en één punt erbij. Bij een gelijke score wordt gekeken naar de laatste negen holes wie daar de minste slagen nodig had. Het strokeplay klassement wordt aangevoerd door Hans Strijkveen met 82 punten, Jan Hekman uit Ommen staat tweede met 55 punten en Tonnie Reimink is ook hier derde met 50 punten. Zie voor de volledige uitslagen en standen staging2.nppb.nl baan Lemele.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.