Home / archiefcentraal / uitslagen jeugdleden hippisch nieuwleusen

uitslagen jeugdleden hippisch nieuwleusen

Hieronder de uitslagen van afgelopen week van enkele (jeugd)leden van Hippisch Nieuwleusen.

Daphne van den Verg deed zaterdag met haar pony Jackpot mee aan de CSI Geesteren. In het B Klassiek categorie A/B/C werd Daphne 1e met 81,5 stijlpunt. Dacey Dalhuisen is in Zuidwolde 1e geworden bij het B springen klassiek categorie D met haar pony Joy.

Daphne Buiter was vorige week in Staphorst met haar pony Madlock 2e geworden in de categorie B/A met 77 stijlpunten.

Lees ook

College Olst-Wijhe wil OZB omhoog met 5 procent

Door extra middelen vanuit Rijk en gesprekken met inwoners jaarlijkse bezuinigingen acht ton lager OLST/WIJHE …

Home / archiefcentraal / uitslagen jeugdleden hippisch nieuwleusen

uitslagen jeugdleden hippisch nieuwleusen

Laura Brinkman is in het M springen 2e en 7e geworden met haar paard Beloma B. Abdissa van der Kamp heeft met zijn pony De Mensinghe`s Sophie de finale van de grote prijs van Staphorst gewonnen in de klasse M springen en een 2e prijs in het klassiek. Manon Ruitenberg was 1e in de categorie L/D progressief en heeft ook de finale gewonnen met haar pony Aurora.

Anouk van den Brink is met haar pony Milano 5e geworden in de L/D Klassiek en in het progressief ook 5e, in de finale heeft zij de 4e plaats weten te bemachtigen. Ook Lisa Kragt viel in de prijzen. Met haar pony Karief is zij in de Klasse B/D 6de geworden. Daphne van den Berg was met Jackpot in de categorie C/B in het klassieke parcours 2e, foutloos met 81,5 stijlpunt, en het progressieve parcours was ze foutloos en behaalde ze een 3e plaats.

Pien de Boer heeft in het klassieke parcours in de klasse L categorie A/B een mooie 1e plaats behaald met Mini Mouse, ook heeft Pien afgelopen woensdag meegedaan bij Klein Oever aan een dressuurwedstrijd; hier heeft zij met haar pony Mini Mouse een 1e en 2e prijs gewonnen met 190 en 192 punten in de L1. Laura Brinkman is ook in Dalerveen in de prijzen gevallen; in het M springen is zij 1e geworden met haar paard Beloma B.

Lees ook

College Olst-Wijhe wil OZB omhoog met 5 procent

Door extra middelen vanuit Rijk en gesprekken met inwoners jaarlijkse bezuinigingen acht ton lager OLST/WIJHE …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.