toyota morrenhof sponsort kwiek met auto

Roy Morrenhof heeft zaterdag de sleutel van een Toyota Aygo overhandigd aan Kwiek speelster Emma Hulshof en keepster Lynn Kosterink. De bedoeling is dat met deze auto de Kwiek speelsters vanuit het Twentse achterland wat makkelijker kunnen reizen vanuit hun woonplaats naar de sport in Raalte.

Nu Kwiek weer op eredivisieniveau gaat spelen is de trainingsintensiteit duidelijk toegenomen. De selectie van Dames 1 gaat van drie naar vier baltrainingen in de week en daarnaast gaan de speelsters ook nog twee krachttrainingen doen. Dit alles is nodig om topsportprestaties te kunnen leveren op eredivisieniveau.

“Door deze nieuwe ontwikkelingen komen vooral de speelsters die verder moeten reizen voor praktische problemen te staan”, aldus voorzitter Wim Kieftenbeld. In het gesprek met Roy Morrenhof werd al snel duidelijk dat Roy bereid was om hieraan mee te werken. Deze samenwerking is volgens Roy dan ook tot stand gekomen vanuit goed noaberschap. De bestickering is uitgevoerd in samenwerking met 1 & al reclame, waardoor met de auto een mooie uiting wordt gegeven aan de sportontwikkeling in Raalte en de samenwerking met lokale sponsoren die de sport een warm hart toedragen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.