terug in de tijd bij museum de laarman

Het Historisch Festival bij museum ‘de Laarman’ in Luttenberg pakt groots uit met een deelname van ongeveer 300 oude trekkers, oldtimer auto’s, specials, brommers en een groot aantal oude vrachtwagens. Het festival is op zondag 28 juni van 10.00 tot 17.00 uur. Entree kost vijf euro.

Rond het middaguur maken de oldtimers een toertocht door de omgeving van Luttenberg. Ook worden de oude landbouwwerktuigen uit het museum gehaald. De landbouwwerktuigen zijn in het weiland tegenover het museum aan het werk te zien. Er worden dan ook demonstraties gegeven.

Verder zijn er zo’n 40 bijzondere auto’s en meest gekke voertuigen te zien. De oude smederij en de timmerwerkplaats zijn de hele dag toegankelijk. Ook het museum is open. Voor de muzikale opluistering zijn op het terrein komt van herenkoor Germania uit Heeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.