teamsport raalte regelt alles van a tot z

Clubs krijgen ook steeds meer moeite met het inzetten van goede vrijwilligers. Teamsport Raalte zorgt ervoor dat u met de kleding en materialen geen werk en zorgen heeft. Alles wordt van A tot Z geregeld voor de club.

Teamsport Raalte heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Dit was reden om een nieuw talent toe te voegen aan het team. Dat talent is Björn Cents geworden. Hij heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een sterke teamplayer met een keepersmentaliteit. Een goede aansturing van achteruit, en ingrijpen daar waar nodig. “Ik heb al bij Intersport Schutte gewerkt van 2000 tot 2008. Daarna heb ik mijn vleugels uitgeslagen in de regio. Met een eigen franchisewinkel heb ik bij de Intersport Megastore in Hengelo veel ervaring opgedaan. Bij Teamsport Raalte ben ik weer terug op het oude nest.” In de nieuwe structuur bij Teamsport Raalte neemt Björn de dagelijkse gang van zaken op zich en Han Schutte blijft als eigenaar en adviseur zeer nauw betrokken bij alle ontwikkelingen.

Kledingdrukkerij

Samen met Han Schutte startte Björn in zijn vorige werkperiode een kledingdrukkerij. Björn: “Hierdoor hebben we in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan en is er veel knowhow over de te gebruiken technieken en materialen. Alle bedrukkingen van kleding vinden dus in eigen huis plaats. Dat biedt voor de klanten en verenigingen veel voordelen. Van snel kunnen schakelen naar maatwerk voor verenigingen, dat zorgt voor een kleinere foutmarge en vrijwilligers houden meer tijd over voor andere belangrijke zaken binnen de club”.

Kledingfonds

Met een kledingfonds wil Teamsport Raalte de clubs ontzien van al het werk met kleding. Teamsport neemt de taak waar van de clubs. Natuurlijk regelen de clubs nog wel steeds hun eigen sponsoren. Als clubs met Teamsport Raalte in zee gaan, communiceert Teamsport met de sponsoren over de bedrukking. Dat scheelt vrijwilligers bij de clubs enorm veel tijd.

Webshop

Naast de bedrukking van kleding en het overleg met sponsoren richt Teamsport Raalte ook een webshop in voor de club. “We bouwen een webshop die aan de website van de club gelinkt wordt. Van daaruit kunnen leden kleding bestellen. Het logo van de vereniging drukken we er dan gratis op. Voor de club zit hier een verdienmodel aan gekoppeld”, aldus Björn Cents.

Ook voor bedrijven en instellingen

Teamsport Raalte richt zich op sportclubs, maar ook op bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar sportkleding, om functioneel te gebruiken tijdens het sporten of te dragen tijdens het werk vanwege het hoge draagcomfort. Teamsport Raalte is inmiddels een betrouwbare partner van meer dan 30 clubs en verenigingen in de gemeente Raalte en de wijde omtrek. Uitbreiding in andere regio’s wordt dan ook niet uitgesloten. Teamsport Raalte werkt alleen met gerenommeerde sportmerken waaronder: Hummel, Erima, Jako, Nike en Adidas. Hierdoor zijn er talrijke mogelijkheden rond de gewenste kleding en/of draagcomfort. Speciale wensen over kleuren en modellen zijn op aanvraag mogelijk.

Meer informatie vindt u in de folder die bij deze editie van Salland Zakelijk is bijgesloten.

Teamsport Raalte ontvangt u graag in haar showroom bij:

Intersport Schutte

Herenstraat 15

8102 CN Raalte

T: 0572-363737

E: info@intersportschutte.nl

I: staging2.teamsportraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.